Voor afspraken bel 076 5201180

Huidtherapeutische & laserbehandelingen

Op deze site kunt u zien voor welke huidaandoeningen en behandelingen u bij ons terecht kunt.

Vanaf 2011 is de huidtherapeut direct toegankelijk, hetgeen betekent dat u geen verwijzing van huisarts of specialist nodig heeft. Sommige zorgverzekeraars vragen voor behandelingen die vergoed kunnen worden uit het aanvullend pakket wel om een verwijzing van een arts. Voor chronische aandoeningen is altijd een verwijzing  noodzakelijk.

HuidTherapeutisch Centrum Breda

Heeft u vragen over littekens, oedeem, wonden, acne, pigmentstoornissen, overbeharingsklachten, huidveroudering, wratjes, vaatafwijkingen. Het zijn allemaal (huid)problemen die behoren tot het werkterrein van de huidtherapeut, al is dat scala in de praktijk nog veel uitgebreider.

U kunt een afspraak maken voor een gratis advies gesprek.

Update coronavirus HTC Breda
19-03-2020

Aangezien de gezondheid van onze patiënten, collega’s en onszelf voor ons het belangrijkste is, hebben wij de maatregelen om u en onze gezondheid te beschermen aangescherpt.

De praktijk zal voorlopig gesloten zijn tot 6 april voor cosmetische behandelingen. Wij zijn onverminderd bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp en proberen u te helpen waar mogelijk. Alleen in noodsituaties zijn onze therapeuten, in overleg, beschikbaar voor behandeling. Heeft u een afspraak staan voor een medische behandeling, kan deze gewoon plaatsvinden.

Wij vragen u om op de volgende maatregelen te letten:

  • Bij symptomen zoals hoesten, verkoudheid en/of koorts verzoeken wij u telefonisch of per mail contact met ons op te nemen, zodat wij uw afspraak kunnen verplaatsen. Wij verzoeken u dringend om met deze klachten niet naar de praktijk te komen.

  • U bent welkom in de praktijk als u zich goed voelt, geen risicogebieden heeft bezocht of in contact bent geweest met iemand die het COVID-19 virus bij zich draagt. Mocht u zich hier toch niet prettig bij voelen of valt u in een van de risicogroepen dan hebben wij er uiteraard begrip voor dat u de afspraak liever verplaatst. Neem dan contact met ons op.

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de behandeling, hoe minder mensen in onze wachtkamer en behandelruimten, hoe minder kans op besmetting. Probeer tevens om niet te lang voor aanvang van de behandeling in de wachtkamer plaats te nemen, zodat hier genoeg ruimte is om afstand van elkaar te houden. Bent u veel te vroeg en is het druk in de wachtkamer, kunt u gebruik maken van het bankje in de centrale hal.

  • Wij schudden geen handen, in onze behandelkamers heeft u de gelegenheid om uw handen te wassen of te desinfecteren. Bij de balie vragen wij u uw handen te desinfecteren voor u plaatsneemt in de wachtruimte.

  • Voorafgaand aan de behandeling zullen wij aan iedere patiënt vragen of er klachten zijn die wijzen op het COVID- 19 virus, of u in een risicogebied bent geweest en of u contact heeft gehad met iemand die het virus bij zich draagt. Als dit voor u van toepassing is, zullen wij u niet behandelen, we maken dan graag een nieuwe afspraak voor na 6 april.

Als u producten nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij zetten deze dan voor u klaar en geven aan wanneer u deze op kunt halen. De producten van ZO kunt u ook thuis laten bezorgen. Dat kan via onze webshop op deze website.

Bij twijfel over uw afspraak mag u altijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op te nemen. We hopen op uw begrip.
Pas goed op uzelf en elkaar!

Team Huidtherapeutisch Centrum.

Uitgelicht

Colorescience

Producten Colorescience

Minerale huidverzorging. Waar huidverbetering, make-up en bescherming samenkomen

Behandeling Peeling

Benebellum®

Behandeling peeling

HTC introduceert Benebellum® van Skin Tech Pharma. Dé behandeling van hyperpigmentatie en melasma.

Het Benebellum behandelplan bestaat uit een combinatie van behandelingen (peeling) en producten voor thuisgebruik. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de actieve ingrediënten in deze productlijn effectief werken tegen hyperpigmentatie.

Wilt u advies op maat? Maak een afspraak voor een gratis consultgesprek.

Chemische peeling

Behandeling dode huidcellen

Een vale teint, verouderde huid, melasma, fijne lijntjes, grove poriën, ouderdomsplekjes, hyperpigmentatie. Chemische peeling, iets voor u?

Vrijblijvende afspraak


Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Tijdens dit gesprek wordt met u besproken wat uw hulpvraag is en wat uw verwachtingen zijn. Aan de hand van deze gegevens wordt bekeken of de huidtherapeut u kan helpen of dat u naar een huisarts moet worden verwezen.

Als wij u kunnen helpen worden de behandelmogelijkheden met u doorgenomen. Indien u hiermee akkoord gaat wordt er een behandelplan opgesteld en een vervolgafspraak gemaakt voor behandeling.

Sebacia acne procedure

Plan een gratis consult

gratis huidadvies huidtherapeut breda

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren over jouw huid door een huidtherapeut.


Graag stellen we ons voor

Anneke

Martine

Britt

Marion

Sascha

Jitske

HuidTherapeutisch Centrum Breda - Etten-Leur

Voor behandeling, preventie, voorlichting en advies

HuidTherapeutisch Centrum

Gezondheidscentrum Kapelhof
Kapelstraat 66 - 1a
4817 NZ Breda

Tel: 076 520 11 80
Mobiel: 06 124 306 09
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Locatie Haagse Beemden

Paramedisch Centrum Heksenwiel
Heksenakker 1
4823 JZ Breda

Locatie Etten-Leur (GESLOTEN)

Paramedisch Centrum Etten-Leur
Liesbosweg 40a
4872 NE Etten-Leur

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
Kwaliteitsregister Paramedici