Voor afspraken bel 076 5201180

onze blogberichten

Meer weten over een onderwerp?
laat het ons weten

Microneedling bij littekens

Soms kan een wond een opvallend litteken achterlaten. Het litteken kan anders zijn van kleur, verdikt zijn of juist meer verzonken in de huid liggen. Het is voor te stellen dat je je hieraan kan storen. Om die reden werken wij graag met o.a. microneedling om litteken minder op te laten vallen.

Lees verder

Laserontharing

Haargroei wordt vaak als storend ervaren. Vooral als de beharing erg zichtbaar is of irritatie, zoals roodheid en bultjes, veroorzaakt. Het is begrijpelijk dat scheren en harsen vervelend is en er gezocht wordt naar een andere oplossing.

Lees verder

Skinboosters

Zou jij je huid een boost willen geven? Dat kan op verschillende manieren. In deze blog wordt de werkzaamheid van skinboosters uitgelegd

 

Lees verder

Scrubben

Binnen het Getting Skin Ready-protocol van ZO Skin Health wordt na de reiniging een scrub gebruikt. In deze blog leg ik uit waarom een scrub belangrijk is en wat de verschillen zijn tussen de verschillende soorten scrub.

 

Lees verder

Favoriete producten van Sascha

Als huidtherapeut vind ik het erg leuk om van alles te proberen op het gebied van huidverzorging. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels een aantal favoriete behandelingen en producten heb verzameld die voor mij goed werken.

Lees verder

Endermologie

In de praktijk maken wij veel gebruik van verschillende apparatuur, waaronder het LPG® apparaat. De behandelingen die wij hiermee uitvoeren, worden endermologie genoemd. Dit is een 100% natuurlijke en veilige behandelmethode.

Lees verder

Zonfilters

Wist je dat niet ieder product dat zonbescherming biedt op dezelfde manier werkt?

Lees verder

Kenmerken gezonde huid

Wat is nu eigenlijk een gezonde huid? En hoe kunnen we een gezonde huidconditie bereiken? In deze blog geven we antwoord op deze vragen.

Lees verder

(Fruit) zuren in huidverzorgings-producten

De huid is opgebouwd uit verschillende lagen, die telkens een stukje naar de oppervlakte schuiven;om plaats te maken voor nieuwe huidcellen. Hierdoor ontstaat een laag dode huidcellen als bovenste huidlaag, deze schilfert langzaam af.

Lees verder

HuidTherapeutisch Centrum

Gezondheidscentrum Kapelhof
Kapelstraat 66 - 1a
4817 NZ Breda

Tel: 076 520 11 80
Mobiel: 06 124 306 09
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Locatie Haagse Beemden

Paramedisch Centrum Heksenwiel
Heksenakker 1
4823 JZ Breda

Locatie Etten-Leur (GESLOTEN)

Paramedisch Centrum Etten-Leur
Liesbosweg 40a
4872 NE Etten-Leur

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
Kwaliteitsregister Paramedici