Voor afspraken bel 076 5201180

Stralend de zon in

De vakantiestroom komt langzaam op gang, iedereen is er op een gegeven moment aan toe om lekker de boel de boel te laten en te gaan ontspannen.

martine 2

Stress, airco, binnen zitten, het zijn allemaal ‘ingrediënten’ voor een doffe matte huid. Terwijl we natuurlijk niet alleen stralend van vakantie terug willen komen, maar ook stralend op vakantie willen gaan.

De behandeling met de Herbal Enzyme Prep Peeling van Obagi kan je daar bij helpen. Het is een geweldige reinigende behandeling, waarbij de huid op zachte wijze wordt ontdaan van dode huidcellen. Hiernaast zorgen de fruitextracten van papaya en pineapple voor een verhelderend effect. Het kamille extract werkt verzachtend en ontstekingswerend, daarnaast zorgt de aloë vera gel voor kalmering en hydratering van de huid.

Na deze Herbal Enzyme Prep Peeling, wordt het Sulfur Masque aangebracht. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat dit masker Sulfur. Het ingrediënt dat zorgt voor vermindering van talg en zorgt voor kalmering. Het masker bevat eveneens Kaolin, wat een ontgiftende klei is. Kortom, deze behandeling is een ware oppepper voor de vermoeide huid!

Martine Verdaasdonk-Peters
HuidTherapeutisch Centrum Breda

HuidTherapeutisch Centrum

Gezondheidscentrum Kapelhof
Kapelstraat 66 - 1a
4817 NZ Breda

Tel: 076 520 11 80
Mobiel: 06 124 306 09
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Locatie Haagse Beemden

Paramedisch Centrum Heksenwiel
Heksenakker 1
4823 JZ Breda

Locatie Etten-Leur (GESLOTEN)

Paramedisch Centrum Etten-Leur
Liesbosweg 40a
4872 NE Etten-Leur

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
Kwaliteitsregister Paramedici