Voor afspraken bel 076 5201180

Help, de zomer komt eraan!

Daar is ‘ie weer….dat heerlijke zonnetje! Werd ‘ie maar wat warmer…. Straks lekker zomer…lange zomerdagen, terrasje, strand…

martine 2

Strand?? Oh ja, bikini…. Bij een grote groep vrouwen houdt hier het gelukzalige gevoel van vooruit kijken naar de zomer, op. Bleke benen, dagelijks scheren en dan nog de cellulite.

Voor de bleke benen hebben we in eerste instantie de zon-zonder-zon crémes, voor het scheren is er de geweldige uitvinding van de ontharingslaser, maar de cellulite….dat is toch een hardnekkiger probleem.

Anti cellulite-cremes helpen vaak niet of onvoldoende en hoewel sporten een goed effect heeft op cellulite, kan het zijn dat het resultaat toch niet genoeg voldoening geeft.
Wij merken in het voorjaar weer een toename van de LPGbehandelingen, de ideale behandeling om de cellulite te verminderen.

De behandelkop van het endermologie-apparaat pakt de huid door middel van zuiging op, waarna deze wordt op- en afgerold. Op deze manier worden er weefsel-
blokkades opgeheven. Deze intensieve manier van
masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels.

De bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller plaatsvinden. Ook de vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt hierdoor verhoogd met als gevolg een huid die soepeler, steviger, gladder …en gezonder wordt!

Martine Verdaasdonk-Peters
HuidTherapeutisch Centrum Breda

 

HuidTherapeutisch Centrum

Gezondheidscentrum Kapelhof
Kapelstraat 66 - 1a
4817 NZ Breda

Tel: 076 520 11 80
Mobiel: 06 124 306 09
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Locatie Haagse Beemden

Paramedisch Centrum Heksenwiel
Heksenakker 1
4823 JZ Breda

Locatie Etten-Leur (GESLOTEN)

Paramedisch Centrum Etten-Leur
Liesbosweg 40a
4872 NE Etten-Leur

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
Kwaliteitsregister Paramedici