Voor afspraken bel 076 5201180

Easy Phen Very Light

Last van een slapper wordende huid, pigmentvlekken en onregelmatigheden? Met Easy Phen Very Light kunnen wij gevorderde huidveroudering behandelen.

Easy Phen Very Lighy

easy phen very lightWanneer de huid veroudert, slapper wordt en pigmentvlekken en onregelmatigheden vertoont, is een combinatiepeeling met fenol en trichloorazijnzuur een goede behandeloptie. Easy Phen Very Light is een peeling die bestaat uit 15% fenol en 8% TCA. Hiermee is het de ‘lichtste’ van de diepe peelings uit deze categorie, maar een stap dieper dan bijvoorbeeld Easy TCA (trichloorazijnzuur).

Door de inwerkdiepte van deze lichte fenol/TCA peeling zal de celdeling in de lederhuid (de dermis) gestimuleerd worden. Hierdoor neemt productie van collageen en elastine toe; de huid gaat zich opnieuw gedragen als een jongere huid. Door de toename van collageen en elastine zal de stevigheid van de huid toenemen, terwijl de dikte van de dode huidlagen wordt verminderd.
Fenol zorgt hiermee voor structuurverbetering, dus lifting en verstrakking van de huid, terwijl de TCA het huidoppervlakte egaler en gladder maakt.

Deze peeling stimuleert celvernieuwing, collageen- en elastine-aanmaak en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich op termijn vernieuwen en verstevigen.

Voor meer informatie betreffende deze behandeling kunt u contact opnemen met onze praktijk.

 

 

 

HuidTherapeutisch Centrum

Gezondheidscentrum Kapelhof
Kapelstraat 66 - 1a
4817 NZ Breda

Tel: 076 520 11 80
Mobiel: 06 124 306 09
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Locatie Haagse Beemden

Paramedisch Centrum Heksenwiel
Heksenakker 1
4823 JZ Breda

Locatie Etten-Leur (GESLOTEN)

Paramedisch Centrum Etten-Leur
Liesbosweg 40a
4872 NE Etten-Leur

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
Kwaliteitsregister Paramedici